Aprašymas
Mokomojoje knygoje pateikiamos pašarų gamybos, kokybės ir saugos žinios, analizuojama pašarų cheminė sudėtis ir vertė, nurodomos šėrimo rekomendacijos. Aprašomi žalieji pašariniai augalai ir jų gamyba (silosas, šienas, techniškai džiovinti žalieji pašarai), augalinė produkcija (grūdai ir sėklos bei jų šalutiniai produktai, gumbavaisiai, šakniavaisiai, vaisių perdirbimo šalutiniai produktai), baltyminiai, gyvūninės kilmės, mineraliniai pašarai ir pašarų priedai, kombinuotieji pašarai. Mokomojoje knygoje pateikiamos žinios apie pašarų konservavimą ir sandėliavimą, pašarų apdorojimo metodus, pašarų gedimą ir taršą. Mokomoji knyga skirta žemės ūkio mokslų krypties universitetinių, specializuotų neuniversitetinių mokyklų studentams, praktikuojantiems absolventams bei žemės ūkio ir gyvulininkystės įmonių, pašarų gamybos ir žemės ūkio gyvūnų mitybos ir šėrimo, veterinarijos specialistams, konsultantams.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.