Skip to content Skip to footer

Pašarai. Tradiciniai ir ekologiški

15.99 

Heinz Jeroch, Vytautas Pilipavičius, Sabina Mikulionienė, Olaf Steinhöfel, Paulius Matusevičius
ISBN: 978-609-454-192-6

Papildoma informacija

Kategorijos: , Prekės ID:19723

Aprašymas

Mokomojoje knygoje pateikiamos pašarų gamybos, kokybės ir saugos žinios, analizuojama pašarų cheminė sudėtis ir vertė, nurodomos šėrimo rekomendacijos. Aprašomi žalieji pašariniai augalai ir jų gamyba (silosas, šienas, techniškai džiovinti žalieji pašarai), augalinė produkcija (grūdai ir sėklos bei jų šalutiniai produktai, gumbavaisiai, šakniavaisiai, vaisių perdirbimo šalutiniai produktai), baltyminiai, gyvūninės kilmės, mineraliniai pašarai ir pašarų priedai, kombinuotieji pašarai. Mokomojoje knygoje pateikiamos žinios apie pašarų konservavimą ir sandėliavimą, pašarų apdorojimo metodus, pašarų gedimą ir taršą. Mokomoji knyga skirta žemės ūkio mokslų krypties universitetinių, specializuotų neuniversitetinių mokyklų studentams, praktikuojantiems absolventams bei žemės ūkio ir gyvulininkystės įmonių, pašarų gamybos ir žemės ūkio gyvūnų mitybos ir šėrimo, veterinarijos specialistams, konsultantams.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Pašarai. Tradiciniai ir ekologiški”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *